Téli napforduló - nyiss egy új fejezetet!

Téli napforduló - nyiss egy új fejezetet!

Budapesti idő szerint december 21-én szerdán este (22:48) köszönt be a Téli napforduló, ezzel elérjük a transzformációs átalakító folyamat legalját, kezdhetünk szép lassan kimászni a gödörből. :)

A mostani napforduló kifejezetten alkalmas arra, hogy nyissunk egy új fejezetet az életünkben.

Mivel a Nap és a Jupiter is ún. kezdeti ponton lesz (Nap a Bak jegy nulladik fokán, Jupiter a Kos jegy nulladik fokán) és a közöttük fennálló kvadrát kapcsolat lehetőséget ad arra, hogy új lapot nyissunk, megtanulva múltunk tanításait, a bölcsességre rátalálva, a tapasztalati tudást beépítsük a hétköznapjainkba is. Már csak az idő - és értékálló dolgokat, kapcsolatokat, minőségeket érdemes magunkkal vinni, minden másnak lejárt az ideje.

A Nap - Jupiter megvalósító fényszög kapcsolata a IV. - VII. életházakat köti össze a napforduló idején, ezért az előttünk álló negyedévben az OTTHON - MÚLT - CSALÁD - EREDET, másik oldalon pedig a KAPCSOLATOK területein zajlik egy új kezdet lehetősége, múltunk tanításainak összegző lezárása által.

Akik múltjukkal - eredetükkel - gyökereikkel - őseik útjával - otthonukkal stb. eddig nem mertek szembenézni, most kénytelenek lesznek, hisz az IGAZSÁG akar utat törni magának, hiába akartuk rejtegetni olykor még önmagunk előtt is. Mivel a Neptunusz is a VII. életházba esik, ezért érdemes kapcsolatainkban az EGYséget és a BÉKÉT keresni és túllátni az elkülönültség, a versengés, a sérelmek illúzióján. 

Továbbra is érdemes kizárni a nyilvánosságot, nem figyelni a külső, külvilágban zajló történéseket, hanem rátalálni a saját igazságainkra és minden körülmények között követni azokat. Kos Jupiter idején lesz erőnk kiállni mellettük (cirka 5 hónapos időszak).

A Vénusz - Uránusz emelő fényszöge segíti KAPCSOLATAINK MEGTISZTULÁSÁT - MEGÚJULÁSÁT - FELSZABADULÁSÁT, és Mivel Vénusz a IV-es életházba esik, ezért családi Kapcsolatainkban is eljött a BÉKE általi EMELKEDÉS ideje. :)

A Mars - Hold szembenállás okán próbáljuk kerülni az érzelmi indíttatású vitákat, legyünk még picit türelemmel, hisz 2023. január 12-én a Mars végre abbahagyja látszólag hátráló mozgását, onnantól kezdve sokkal energikusabbak - kezdeményezőbbek leszünk, megszűnik ez az egy helyben taposás frusztráló érzése. :)

Az új hónap kezdet, azaz az ÚjHold a Bak jegyének másfél fokán jön létre, szinte egybeesik a Téli napfordulóval (egzakt ÚjHold december 23. 11:16) és Szenteste csodájával, ezért még inkább ráerősítve arra az üzenetere, hogy az idei Télkezdet, ill. az idei Karácsony tényleg egyfajta új kezdetet jelenthet az életünkben, elsősorban még szellemi - érzelmi tekintetben, a cselekvő nagy elindulás pedig a Mars előreindulásával támogatni fogja a folyamatot. :)

Békés, áldott, boldog, egységet hozó Karácsonyt kívánok minden földi vándornak. 

Köszönöm szépen a bizalmat, szeretetet, figyelmet, amivel nap mint nap megtiszteltek. 

Kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/81346337011045714/

SzB

https://www.szantobrigitta.hu/

szantobrigittaholisztika@gmail.com

Az asztrozófiai elemzés nem minősül egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, vagy terápiás tanácsadásnak, illetve nem minősül gyógyító vagy természetgyógyászati tevékenységnek.

Adatkezelési szabályzat

<->